Sardinie

Sardinie

geweldig op vakantie naar Sardinie

Autoverhuur SardiniŽ

Autoverhuur Sardinie SardiniŽ is een eiland waar je het beste kunt komen per vliegtuig. Vliegtickets naar SardiniŽ zijn vandaag de dag goedkoop te reserveren en dat een lage drempel om daadwerkelijk per vliegtuig te reizen. Een groot nadeel is dat je op SardiniŽ zelf van het openbaar vervoer afhankelijk bent. Daarom besluiten veel toeristen een auto te huren op het Italiaanse eiland.

Een auto huren op SardiniŽ is, mits je graag onafhankelijk naar de vele bezienswaardigheden gaat, een must. Toeristen komen doorgaans met het vliegtuig naar SardiniŽ, waardoor zij zonder auto zitten. Om het Italiaanse eiland te ontdekken en niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, is autoverhuur op SardiniŽ de meest voor de hand liggende optie.

Bij het reserveren van vliegtickets voor je reis naar SardiniŽ geldt dat hoe eerder je ze reserveert, hoe goedkoper je uit bent. Bij het huren van een auto op SardiniŽ is dat hetzelfde. Als je vroeg een auto huurt, profiteer je van korting, terwijl je midden in de zomer maar moeilijk aan een auto kunt komen. Lukt het je wel een auto te huren in het hoogseizoen, dan betaal je in de meeste gevallen de hoofdprijs. autoverhuur Sardinie

De mooiste plekken van SardiniŽ zijn via vele omwegen met het openbaar vervoer te bereiken, maar met een auto ben je duidelijk effectiever bezig. Er zijn instanties waarbij je zelfs online een auto kunt huren, waarna je deze op het luchthaven kunt afhalen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om in de grotere steden een auto te huren en hem daar op te halen. Het is overigens niet verplicht de auto weer terug te brengen naar de plek waar je hem hebt opgehaald. Wel zal dit extra kosten met zich meebrengen.

Extra benodigdheden zoals een navigatiesysteem, zitverhoger, kinderzitje of babysitje zijn in de meeste gevallen tegen een meerprijs bij te huren. Bij het ophalen van de auto en eventuele benodigdheden is het belangrijk dat de hoofdbestuurder drie zaken bij zich heeft: zijn bewijs van de reservering, rijbewijs en creditcard.

Een manier om SardiniŽ optimaal te ontdekken, is toch wel om een auto te huren en zelf de bezienswaardigheden opzoeken per auto. En als je vroegtijdig reserveert, hoeft het huren van een auto op het Italiaanse eiland niet duur te zijn.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2012 Sardinie.be alle rechten voorbehouden