Sardinie

Sardinie

geweldig op vakantie naar Sardinie

Campings op SardiniŽ

De campings op SardiniŽ bieden je uitkomst als je wilt genieten van een fijne vakantie op een eiland met historische bezienswaardigheden en meer, maar niet te veel wilt uitgeven aan je verblijfplaats. Voor hotels en vakantiehuizen op SardiniŽ betalen toeristen relatief duurdere prijzen en dus zijn campings op SardiniŽ erg in trek bij de mensen die een voorkeur hebben aan een goedkoop verblijf.

Kamperen is volgens sommige toeristen dť manier om SardiniŽ te ontdekken. Met een tent trek je van camping naar camping en zie je behalve de verschillende campings ook de nodige historische bezienswaardigheden. Campings op SardiniŽ zijn goedkoop, zeker in verhouding met hotels en vakantiehuizen, dus zijn zij dť oplossing als je naar SardiniŽ wilt maar om budgettechnische reden geen fortuin wilt investeren in je verblijfplaats.

Het grootste deel van de campings op SardiniŽ vind je aan de kust, zodat zwemplezier op loopafstand te creŽren is. Omdat vrijwel alle campings op het Italiaanse eiland zijn opgenomen in de campinggids van de ANWB, kun je vooraf al bepalen naar welke campings je trekt. Daardoor is slagen voor geschikte campings, mits je vergelijkt, geen probleem meer. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de gehele vakantie op ťťn camping te blijven staan.

Kamperen wordt vaak bestempeld als knus en gezellig. Je deelt een tent, caravan of stacaravan met enkele personen en dat is vaak behelpen, maar tegelijkertijd is het vakantiegevoel erg aanwezig. Een tent kun je zelf meenemen. Een caravan of stacaravan zul je echter moeten huren. Ook een tent is te huren op SardiniŽ zelf. Dit scheelt bagage. De prijs van een campingplek per nacht is erg verschillend. Wel kan bevestigd worden dat de prijs relatief gezien stukken lager is dan bij een hotel of vakantiehuis.

Voor wie verantwoord om wil gaan met zijn budget op vakantie op SardiniŽ, is het overwegen van een camping meer dan waard. De prijs per overnachting is laag, net als het huren van een tent, caravan of stacaravan. Zodoende blijft er geld over voor andere leuke en interessante bezienswaardigheden.

Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2012 Sardinie.be alle rechten voorbehouden