Sardinie

Sardinie

geweldig op vakantie naar Sardinie

Vliegtickets naar SardiniŽ

Vliegtickets Sardinie Als je naar het Italiaanse SardiniŽ op vakantie gaat, dan regel je naast je verblijf natuurlijk ook vliegtickets. Jaarlijks reizen vele beroemde en rijke mensen af naar het eiland, maar ook de Ďgewoneí toeristen zien SardiniŽ als uitstekende vakantieplek. Vliegtickets boeken kan snel en gemakkelijk online.

Het eiland SardiniŽ heeft een aangenaam klimaat, bijzondere bezienswaardigheden en prima verblijflocaties en is om die redenen een fijne vakantieplek voor veel toeristen. Maar hoe kom je er? Het antwoord is eenvoudig: met het vliegtuig. Het kopen van vliegtickets naar SardiniŽ is zo gepiept.

Hoe eerder je jouw vliegticket naar SardiniŽ reserveert, hoe voordeliger je uit bent. Je doet er dus verstandig aan zo snel mogelijk je ticket te kopen. Vanaf Amsterdam reis je per vliegtuig naar Milaan, Bergamo of Rome, alwaar je de overstap maakt naar de hoofdstad van SardiniŽ Cagliari, Alghero of Olbia. In het hoogseizoen wordt het aantal vluchten naar SardiniŽ flink opgeschroefd, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je geen vliegticket kunt bemachtigen. Vliegtickets Sardinie

Naast Amsterdam, kan ook Eindhoven, Weeze of Brussel je vertrekpunt zijn, afhankelijk van de maatschappij waarmee je vliegt. Het meest gangbare vertrekpunt blijft echter Amsterdam. In totaal ben je zoín drie uur kwijt om van de Nederlandse hoofdstad op SardiniŽ terecht te komen. Met welke reisorganisatie jij naar SardiniŽ afreist, is een kwestie van eisen stellen en vergelijken.

Vliegtickets bestel je snel en gemakkelijk bij de bekende en betrouwbare vliegtuigmaatschappijen Ryanair, Air France, EasyJet, Transavia of TuiFly. Het reserveren van de tickets gebeurt doorgaans op het internet. Bij low budget tickets betaal je als je vroeg boekt Ä50,- Š Ä75,- voor een retourvlucht. De betaling moet in de meeste gevallen online worden verricht.

Om op SardiniŽ te komen, kun je dus het beste goedkope vliegtickets bestellen op het internet en vervolgens per vliegtuig naar het Italiaanse eiland af te reizen.


Zoek hotels

Advertentie

Disclaimer - Copyright 2012 Sardinie.be alle rechten voorbehouden